PDA

View Full Version : Excel Question


JM^3
03-06-2006, 02:38:07
Is there anyway to have a log-log plot, but to have one of the axises not have a maximum value of a multiple of 10?

Like have a log-log plot, but have the y-axis have bounds of 1 and 30 instead of 1 and 100.

JM

KrazyHorse@home
03-06-2006, 06:26:47
Why the fuck are you using excel? Use gnuplot like a real man...

JM^3
03-06-2006, 18:38:03
I don't know anything about gnuplot..

In undergrad I used Sigmaplot and other such scientific plotting programs, however, the only one that the University of Maryland provides is Excel, so that is what I used end of last semester.

JM