PDA

View Full Version : Firefox blocked


Colon
02-01-2006, 22:21:37
I'm using Norton Internet Security here and it gave me a message that said that Firefox was trying to access, asking me whether to block it. I responded yes, and now I can't figure out how to unblock Firefox again.

:(

mr_G
02-01-2006, 22:27:27
:lol:

Colon
02-01-2006, 22:29:38
Never mind, I got it working again.

I'm somewhat suspicious about these "Firefox is trying to access" messages though. I get it regularly and it seems odd because I'd figure that would be only normal the program is trying to access the internet. So why message it?

Colon
02-01-2006, 22:30:13
Mr G, you cunt.

mr_G
02-01-2006, 22:37:25
colon u cunt domme dingen doen rare belg.

Vincent
02-01-2006, 22:37:36
Get real software

Drekkus
03-01-2006, 11:57:15
http://www.realsoftware.be/default.htm

They're Belgian. :D